Om klinikken og meg:

Målet med klinikken er  et trygt og behagelig sted der hver enkelt blir tatt imot og

behandlet på besgte og mest effektiv måte.
En klinikk der man får riktig og skreddersydd behandling basert på hvilken type plager man har og hva som passer en best.

Kompetanse, lang erfaring og god service skaper en behagelig og positiv opplevelse samt garanterer en målrettet, effektiv og profesjonell massasje- og muskelbehandling.

Utdannet massasjeterapeut fra Axelsons i Oslo og holistisk massasjeterapeut fra Natural Health Science i Aten har jeg jobbet i flere år både på tverrfaglige klinikker (Move Kiropraktikk, Kiropraktisk Klinikk i Moss) sammen med kiropraktorer og fysioterapeuter, på Spa hotell (Son Spa) der avspennig og avkobling er det aller viktigste, og på bedrift som Kredinor, Visma og Ikea, der jeg behandlet ansatte med forskjellige og av og til kroniske kontor- og stressrelaterte plager. 
Fagkurs som bl.a. Anatomy Trains, grunnmedisin, dry-needling, kopping, Advanced Myofascial Techniques gjør at jeg benytter meg av flere teknikker tilpasset til hver enkelt. Flersidig kunnskap gir meg en dypere forståelse, flere behandlingsmuligheter og et helhetlig syn på kroppens behov, evner og muligheter.

Nikolaos Valvis

Muskel- og Massasjeterapeut

Lett ankomst

Klinikken ligger like ved Ensjø T-banestasjon i Ensjøveien 21e, 
i 2. etasje hos "Dental Studio" Enjø tannklinikk.

Flere parkeringsmuligheter i området.

Universeltutformet og barnevognvennlig bygg.