Om behandlinger

Klassisk massasje

30- 45- 60 og 90 minutter

Klassisk massasje, den mest kjente massasjeformen i den vestlige verden, er en type behandling som løser opp spenninger i hele kroppen, gir energi og lindring. Den er basert på forskjellige teknikker som tilpasses etter behov og ønske. 

Nakke- og hodebunnsmassasje

30 og 45 minutter

Nakke- og hodebunnsmassasje er en behandling med fokus på avspenning, de-stressing og lindring enten det er stivhet i muskulaturen eller stressrelatert hodepine.

Høye og stive skuldre, stiv nakke og begrenset leddmobilitet er noen av de plagene den type behandling er målrettet mot slik at man får en bedre og mer funksjonell hverdag. 

Bedriftsmassasje

20 eller 30 minutter per person

Bedriftsmassasje tilbys til grupper som kun har tid til en kort og effektiv behandling mens de er på jobb. Bedriftsmassasje utføres på ergonomisk massasjestol som betyr at man

slipper å bli klissete resten av dagen. 

Gode effekter og økt energi er noe å satse på og å glede seg til.

Gavekort

Unn dem du er glad i med en behandling i gavekort.

Avspenningsmassasje

90 og 120 minutter

Avspenningsmassasje er en måte å

koble av fra hverdagens oppgaver og bekymringer.

En måte å finne fred og ro, og å være for seg selv.

Beroligende for både kropp og sjel, dypt avslappende og behagelig, den type behandling får kroppen til å slappe helt av.  

Avspenningsmassasje gir energi som varer lenge og øker livskvalitet.

Rygg- og nakkemassasje

30 og 45 minutter

En rygg- og nakkemassasjebehandling holder mest fokus på å avlaste kroppens områder som som oftest blir belastet og påvirket av kontorarbeid og stillesitting.

Idrettsmassasje

30-45 og 60 minutter

Idrettsmassasje er en spesifikk, stimulerende, presis, dyp og kraftig behandling som har som formål å myke opp veldig stive muskler og øke idrettutøverens prestasjon ved å bearbeide skader, belastninger, stivhet og anspenthet i muskulaturen pga. hard trening.

Klassisk massasje på ergonomisk massasjestol

30 minutter

Klassisk massasje på ergonomisk massasjestol kombinert med akupressur er en  effektiv og rask måte å behandle hele kroppen mens man er på farta og fullkledd.
Behandlingen gir gode resultater mot stive muskler, høye skuldre, stress og stiv rygg.